Hodnocení obchodu

5,0 75 hodnocení
5
75x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
S Avatar autora Silvie | 19.11.2020
Spokojená jsem velmi. Krystal skvěle odpovídá fotografiím, potěšila mě také kartička s popisem kamene i malý dáreček. Dodání zásilky bylo také rychlé. Vřele doporučuji.
V Avatar autora Vera | 19.11.2020
Velká spokojenost, kameny jsou nádherné a odpovídají fotografiím na webu. Rychlé dodání, pečlivé zabalení a navíc malý dáreček. Mohu jen doporučit.
K Avatar autora Katka H. | 19.11.2020
S obchůdkem jsem moc spokojená. Potěšila i kartička s charakteristikou kamene a malý dáreček v podobě kamínku. Děkuji.
J Avatar autora Jitka | 18.11.2020
Vše proběhlo k mé spokojenosti. Není co vytknout.
L Avatar autora Lenka R. | 18.11.2020
Rychlé dodání, krasné balení, nádherný kámen.
TP Avatar autora Tereza Pospíšilová | 18.11.2020
Velká spokojenost, krásné minerály a vždy mi přišly nabité láskou. Rychlé dodání.
J Avatar autora Jaroslav | 18.11.2020
Ano, jsem spokojen.
L Avatar autora Lucie | 18.11.2020
Spokojenost. Rychlé doručení, skvělá komunikace. Nádherné kameny.
N Avatar autora Natálie B | 18.11.2020
Rychlá doprava, úžasný kousek skvělé kvality. Radost nakupovat.
A Avatar autora Anina | 10.11.2020
LZ Avatar autora Libor Zídek | 5.11.2020
Jsem spokojený. Mám ho na stojánku , za nímž je světlo , které tento kámen prosvěcuje.
S Avatar autora Sylvia | 4.11.2020
Velká spokojenost, všechny kameny odpovídají fotografiím na vebu, všechny jsou nádherné. Chybí mi jen možnost koupení dárkových krabiček ke kamenům :o). Vřele doporučuji.
A Avatar autora Alena | 4.11.2020
Krásné zboží, vše přišlo pečlivě zabalené. Rychlé dodání, mohu jen doporučit. :)
K Avatar autora Kristýna | 4.11.2020
Rychle dodání! Hezká přehlednost stránek.. Jen škoda, že dost věcí nebylo skladem.. Ale i tak jsem vybrala něco, co mamce udělalo radost!
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 4.11.2020
Děkujeme za hodnocení, ačkoliv se snažíme naší nabídku každý týden rozšiřovat, tak bohužel není technicky možné v krátké době naskladnit podobný již vyprodaný minerál a to i z důvodu jeho unikátnosti. Doporučujeme tedy stránky navštěvovat opakovaně, nastavit si hlídacího psa či sledovat newslettery ve kterých vždy informujeme o naskladnění novinek :)
L Avatar autora Lenka | 4.11.2020
Moc krasne, mohlo by být levnější :)
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 4.11.2020
Děkujeme za hodnocení, snažíme se na trhu vyhledávat a vybírat ty nejkrásnější minerální kousky z jednotlivých druhů kamenů což ale logicky reflektuje jejich pořizovací hodnotu a tudíž i následnou prodejní cenu :)
KK Avatar autora Katerina Kersey | 26.10.2020
Avatar autora | 20.10.2020
H Avatar autora Hanka | 20.10.2020
Moc spokojená,rychlé dodání,kvalitně a bezpečně zabaleno proti poničení.Mílá kartička s poděkováním za nákup a druhá s popisem kamene.Doporučuji,vysoká spolehlivost.
DS Avatar autora Dagmar Szarpiová | 19.10.2020
Velká spokojenost, kámen - super, rychlé dodání. Doporučuji!!!
MK Avatar autora Miroslav Kubala | 15.10.2020
Zakoupeno přesně to, co bylo vybráno a vyobrazeno. Perfektně zabaleno i doručeno - vše ochotně a s rychlým jednáním.
Nahoru
75 položek celkem