Hodnocení obchodu

5,0 153 hodnocení
5
153x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jana | 25.2.2021
spokojená
J Avatar autora Jitka | 25.2.2021
Velká spokojenost.
V Avatar autora Viki | 24.2.2021
L Avatar autora Lenka | 24.2.2021
Vše v naprostém pořádku, produkty úžasné, rychlé jednání, dodání, vše pečlivě zabalené. Komunikace s obchodem výborná.
V Avatar autora Veronika | 23.2.2021
Hodnotím velice pozitivně rychlost dodání zboží
PM Avatar autora Petra Míšková | 23.2.2021
Kameny o prodej v nejlepší pořádku a harmonii. Doporučuji :)
EV Avatar autora Eva Vlčková | 23.2.2021
Jsem velice spokojena. Rychlé dodání, krásná křišťálová geoda.
BS Avatar autora Barbora Soukupova | 23.2.2021
Krasne. Doporucuji 0:-)
AP Avatar autora Alena Podlešáková | 9.2.2021
Jsem velice spokojena. Váš přístup k zákazníkovi a nádhera kamene potěší duši. Děkuji.
FS Avatar autora František Smitka | 9.2.2021
A jakou čekáte odpověď od Smitky? :-) Jednoduchá odpověď. Jste skvělí!
Avatar autora Eva Šikolová | 9.2.2021
Objednávala jsem po prvé a byla jsem nadmíru spokojená. Vzhledem k mému věku ( 80+) jsem musela požádat pracovníky obchodu o pomoc s objednávkou a ta mi byla poskytnuta téměř okamžitě. Takže moc děkuji. Broušená srdíčka z Pákistánu která jsem si objednala jsou překrásná. a předčila mé očekávání Děkuji mnohokrát
Avatar autora | 9.2.2021
Rychlé vyřízení objednávky . Geoda byla perfektně zabalená. Odpovídala fotografii. jen barva o něco světlejší . Maximální spokojenost.
OD Avatar autora Olga Dvořáková | 9.2.2021
Jsem velmi spokojená, kámen je úžasný, andělský. Byl doručen v pořádku. Děkuji! Olga
H Avatar autora Hanka | 9.2.2021
Všechno proběhlo rychle a bez problémů. Kámen je nádherný,navíc jsem dostala milou kartičku a dárek. Vřele doporučuji.
AM Avatar autora Anet Magerová | 9.2.2021
Velmi skvělé zboží, kvalita i doručení.
LP Avatar autora Lenka panakova | 4.2.2021
Krasne zbozi pro dusi.
M Avatar autora Mirka | 4.2.2021
Jsem velmi spokojena. Kamen je nadherny.Dekuji.
I Avatar autora Ivana | 27.1.2021
Nesmírně ochotní a vstřícní, vyšli mi vstříc daleko nad rámec běžného obchodu. Bleskové dodání, kvalitní produkt. Moc doporučuji a ještě jednou děkuji. Ivana
L Avatar autora Lenka | 27.1.2021
Spokojena maximálně. Rychlost doručení a splňuje mé očekávání .
V Avatar autora Veronika | 27.1.2021
Jsem moc spokojená, kámen naprosto odpovídá fotkám a je překrásně vybraný, taky došel hned druhý den a s hezkou kartičkou s textem, je ze mě pravidelný zákazník a ač recenze běžně nepíšu, tento obchod si ji opravdu zaslouží :-)
Nahoru
153 položek celkem